--> الفراخ بالبصل المكرمل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدواجن / الفراخ / المكرمل / بالبصل / فاطمه ابو حاتي

الفراخ بالبصل المكرمل

فراخ بالبصل المكرمل 

المقادير :
فرخة مقطعة اربعة 
3بصلات جوانح
ملعقة كبيرة سكر 
ملح
فلفل اسود
رشة حبهان بودر 
رشة بهارات سبعة 
زعتر 
روز ماري
ورق لورا 
زيت 
سمنة او زبدة

الطريقة :
1- في بولة انزل الفراخ بعد مغسلناها كويس ونقعناها نص ساعة في مية وخل واتبلها ملح وفلفل واسبها نصف ساعة او ساعة .
2- في صنية انزل زيت وسمنة او زبدة ويسخنم انزل الفراخ تتحمر من الوشين وتاخد لون حلو واشلها من الصنية وانزل البصل مكان تحمير الفراخ .
3- اول مالبصل يبقا لونة دهبي انزل السكر واول مالبصل يتكرمل انزل مية مغلية وانزل الفراخ واتبلها بزعتر روز ماري والحبهان والبهارات السبعة ورق لورا .
4- انزل مية سخنة تاني تغطي الفراخ واغطيها واول متغلي اهدي النار لغاية مالفراخ تستوي والمية تنشف خالص وقدميها مع الصوص والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top