طريقة عمل كوبيبة الارز واللحمة
1/02/2017
يناير 02, 2017
1/02/2017
لو لسة طباخة مبتدئة ومفيش اكلات كثيرة تعرفيها لو معلوماتك بسيطة عن عمل احلا الاكلات لو حبة تكون اشطر من جارتك الي دائما يحلفو بجمال اكل...
لو لسة طباخة مبتدئة ومفيش اكلات كثيرة تعرفيها لو معلوماتك بسيطة عن عمل احلا الاكلات لو حبة تكون اشطر من جارتك الي دائما يحلفو بجمال اكلاتها تعالي عندنا وهتعرفي الكثير عن اجمل الاكلات الرائعة والبسيطة جدا والسهلة اذا كنتي حبة او بتحبي اساسا التغيير في اكلاتك اليومية من الممكن ان تقومي بتجربة اكلتنا دي ومش هتنسيها طول حياتك لان كل ما يتذوقها سوف يحلف بجالها وعن تجربة كل الي عليكي يا ست البيت انكي تقومي بعمل المقادير بطريقة صحيحة لو كنتي مبتدئة في عمل اي اكلة جديجدة من نوعها حتي تتمكني من عملها مرات عديدة شوفي الخطوات وكونيها عندك واكتبيها ومش هتندمي لو جربتيها تعالي معانا نعرف وصفتنا انهاردة هي كوبيبة الارز واللحمة المفرومة اكلة بسيطة وسهلة ومكونتاتها بسيطة جديدة ومش بتاخد وقثت ومجهود تعالي معانا نعرف الطريقة .
المقادير :
1ك ارز مغسول ومتصفي
1/2ك لحم بدون دهون
1/2 حزمة بقدونس -كسبرة - شبت
10 فص ثوم
بصلة كبيرة مقطعة
ملعقة ص كمون - ملح
1/2 ملعقة ص فلفل اسود
1/2 ملعقة ص بهارات
1/4 ملعقة ص بيكربونات الصوديوم
2 مكعب مرق
سمن
شوربة سخنة
الطريقة :
1- اقوم بضرب الارز في الكبة حتي
يصبح مثل الدقيق
2- اقوم بوضع الخضروات والبصل في الثوم واخلطهم جيدا حتي ينعم
3- اقوم بضرب اللحم والبهارات ولازم كل حاجة لوحدها مش يتخلط كل المكونات الي قلتها مع بعض
4- اقوم بوضعهم مع بعض واقوم بعجنهم جيدا حتي يمتزجو سويا
5- اقوم بدهن اليد بالسمن واقوم بتشكيل القرص متوسط
6- ضعي الشوربة علي النار وضعي المكعب ولو الملح قليل ضعي المكعبين وبعد متغلي ضعي الكوبيبة
7- بعد سلق الكوبيبة ممكن تقليها في البيض وتقدميها وممكن تقدميها مسلوقة حسب رغبتك انتي والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق