طاجن لسان عصفور الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
1/4 كيلو لحمة مفرومة
كيس لسان العصفور
بصلة مفرومة
1/2 كيلو من الطماطم
بهارات
سمنة
ملح
فلفل اسود
شطة ناعمة
زيت
الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار واقوم بوضع البصلة وتحميرها واقوم بوضع اللحمة والملح والفلفل الاسود والبهارات واقوم بتعصيجها
2- اقوم بوضع طاسة اخري واضع الزيت والسمن ولسان العصفور واقوم بتحميرة
3- اقوم بضرب الطماطم في الخلاط واقوم بوضعها علي اللحمة المفرومة فور تعصيجها واتركها لتقوم باخذ تسبيكة علي النار مع وضع ملح وفلفل اسود
4- اقوم باحضار الطاجن اضع اسان العصفور واضع اللحمة بالطماطم واقوم بادخالها الفرن حتي تمام النضج وتقدم
المقادير :
1/4 كيلو لحمة مفرومة
كيس لسان العصفور
بصلة مفرومة
1/2 كيلو من الطماطم
بهارات
سمنة
ملح
فلفل اسود
شطة ناعمة
زيت
الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار واقوم بوضع البصلة وتحميرها واقوم بوضع اللحمة والملح والفلفل الاسود والبهارات واقوم بتعصيجها
2- اقوم بوضع طاسة اخري واضع الزيت والسمن ولسان العصفور واقوم بتحميرة
3- اقوم بضرب الطماطم في الخلاط واقوم بوضعها علي اللحمة المفرومة فور تعصيجها واتركها لتقوم باخذ تسبيكة علي النار مع وضع ملح وفلفل اسود
4- اقوم باحضار الطاجن اضع اسان العصفور واضع اللحمة بالطماطم واقوم بادخالها الفرن حتي تمام النضج وتقدم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق