تشيز كيك المانجو الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
الطبقة الاولي :
2 كوب من بسكوت الشاي المطحون
1/2 كوب زبدة
الطبقة التانية :
1/4 كوب جبن قريش
باكو كريم جانتية
2باكو جيلي مانجو
الطبقة الثالتة :
2 ملعقة كبار جيلاتين
2 كوب ماء ساخن
2 كوب مانجو مقطع قطع
2 ملعقة كبيرة سكر
الطريقة :
1- اول طبقة هسيح الزبدة وهضعهم علي البسكوت وهقلبهم كويس واضعهم في صنية مقاس 20 وبتتفتح وافردهم كويس في قاع الصنية وادخلها التلاجة 6 ساعات .
2- اضع علي الماء الساخن الجيلي واقلبهم كويس واضع في الخلاط الجيلي مع الجبنة القريش والكريم شنتية .
3- انزل الي في الخلاط علي الصنية الموجود فيها البسكوت وادخلها التلاجة لمدة يوم .
4- اضع المانجو في الخلاط واحط علي الجيلاتين 1/2 كوب ماء ساخن واقلبهم كويس وانزلهم علي المانجو وبعد مالطبقة التانية اتجمدت اضع الطبقة الثالتة وادخلها التلاجة لمدة يوم كامل واخرجها من التلاجة وتقطع وتقدم .
المقادير :
الطبقة الاولي :
2 كوب من بسكوت الشاي المطحون
1/2 كوب زبدة
الطبقة التانية :
1/4 كوب جبن قريش
باكو كريم جانتية
2باكو جيلي مانجو
الطبقة الثالتة :
2 ملعقة كبار جيلاتين
2 كوب ماء ساخن
2 كوب مانجو مقطع قطع
2 ملعقة كبيرة سكر
الطريقة :
1- اول طبقة هسيح الزبدة وهضعهم علي البسكوت وهقلبهم كويس واضعهم في صنية مقاس 20 وبتتفتح وافردهم كويس في قاع الصنية وادخلها التلاجة 6 ساعات .
2- اضع علي الماء الساخن الجيلي واقلبهم كويس واضع في الخلاط الجيلي مع الجبنة القريش والكريم شنتية .
3- انزل الي في الخلاط علي الصنية الموجود فيها البسكوت وادخلها التلاجة لمدة يوم .
4- اضع المانجو في الخلاط واحط علي الجيلاتين 1/2 كوب ماء ساخن واقلبهم كويس وانزلهم علي المانجو وبعد مالطبقة التانية اتجمدت اضع الطبقة الثالتة وادخلها التلاجة لمدة يوم كامل واخرجها من التلاجة وتقطع وتقدم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق