كفتة الحاتي الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
1/2 كوب بقسماط
بقدونش مفروم
3 بصل مفروم
ملعقة كبيرة سمنة
1/2 ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملح
فلفل اسود
بهارات لحمة
فحمة
للتزيين :
بقدونس
الطريقة :
1- اقوم بوضع اللحمة البقسماط والقدونس والبصل والبيكينج بودر والملح والفلفل وبهارات اللحمة في الكبة واقوم بالخلط حتي التجانس
2- اقوم بتحضير اسياخ واقوم بتشكيل اللحم علي السيخ واقوم باحضار صنية مدهونة بالسمن واقوم بوضعهم فيها
3- بعد عملية السوا اقوم باشعال فحمة ووضعها في قطعة من الالومنيوم واضعها علي الكفتة وانزل علي الفحمة بقطعة من السمن
4- اقوم بعد ذلك بتغطيتهم لمدة ساعة واقوم بوضعهما في طبق التقديم وازين بالقدونس .
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
1/2 كوب بقسماط
بقدونش مفروم
3 بصل مفروم
ملعقة كبيرة سمنة
1/2 ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملح
فلفل اسود
بهارات لحمة
فحمة
للتزيين :
بقدونس
الطريقة :
1- اقوم بوضع اللحمة البقسماط والقدونس والبصل والبيكينج بودر والملح والفلفل وبهارات اللحمة في الكبة واقوم بالخلط حتي التجانس
2- اقوم بتحضير اسياخ واقوم بتشكيل اللحم علي السيخ واقوم باحضار صنية مدهونة بالسمن واقوم بوضعهم فيها
3- بعد عملية السوا اقوم باشعال فحمة ووضعها في قطعة من الالومنيوم واضعها علي الكفتة وانزل علي الفحمة بقطعة من السمن
4- اقوم بعد ذلك بتغطيتهم لمدة ساعة واقوم بوضعهما في طبق التقديم وازين بالقدونس .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق