--> كفتة الحاتي - نجلاء الشرشابى - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الطبخ / اللحوم / المطبخ / على قد الايد / كفتة الحاتى / نجلاء الشرشابى

كفتة الحاتي - نجلاء الشرشابى

كفتة الحاتي الشيف / نجلاء الشرشابى



المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
1/2 كوب بقسماط
بقدونش مفروم
3 بصل مفروم
ملعقة كبيرة سمنة
1/2 ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملح
فلفل اسود
بهارات لحمة
فحمة
للتزيين :
بقدونس

الطريقة :
1- اقوم بوضع اللحمة البقسماط والقدونس والبصل والبيكينج بودر والملح والفلفل وبهارات اللحمة  في الكبة واقوم بالخلط حتي التجانس
2- اقوم بتحضير اسياخ واقوم بتشكيل اللحم علي السيخ واقوم باحضار صنية مدهونة بالسمن واقوم بوضعهم فيها
3- بعد عملية السوا اقوم باشعال فحمة ووضعها في قطعة من الالومنيوم واضعها علي الكفتة وانزل علي الفحمة بقطعة من السمن
4- اقوم بعد ذلك بتغطيتهم لمدة ساعة واقوم بوضعهما في طبق التقديم وازين بالقدونس .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top