تحويل القشطة الي سمنة
المقادير :
قشطة
ملعقة صغيرة ملح
الطريقة :
1- اقوم بوضع القشطة في طبق كبير وتكون سقعانة واضع الملح.
2- الف في القشدطة بايدي لمدة كويسة حتي تقوم بتتكتل وتفصل عن اللبن .
3- بعد متتكتل القشطة بحطها في حلة وع نار هادئة واتركها واقلبها من وقت لتاني .
4- لغاية متقصر وتصبح لونها ذهبي وتصبح المورتة واضحة باللون الاحمر واتركها تهء واصفيها في برطمان .
5- ممكن اللبن الي طلع تحطية في كيس وتحطية في الفليزر تستخدمية في معجنات او للبشاميل وممكن لو عاملة كمية من السمنة حطيها في الثلاجة .
المقادير :
قشطة
ملعقة صغيرة ملح
الطريقة :
1- اقوم بوضع القشطة في طبق كبير وتكون سقعانة واضع الملح.
2- الف في القشدطة بايدي لمدة كويسة حتي تقوم بتتكتل وتفصل عن اللبن .
3- بعد متتكتل القشطة بحطها في حلة وع نار هادئة واتركها واقلبها من وقت لتاني .
4- لغاية متقصر وتصبح لونها ذهبي وتصبح المورتة واضحة باللون الاحمر واتركها تهء واصفيها في برطمان .
5- ممكن اللبن الي طلع تحطية في كيس وتحطية في الفليزر تستخدمية في معجنات او للبشاميل وممكن لو عاملة كمية من السمنة حطيها في الثلاجة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق