الجبنة الفلامنك : الشيف نجلاء الشرشابى
المقادير :
كوب لبن بودرة
كوب زيت
كوب ماء
3صفار بيض
رشة ملح
عصرة لمونة
1/2 كوب نشا
3 مثلثات جبنة
الطريقة :
1- اضع في الخلاط المية والزيت واضرب وانزل 3 صفار بيض وعصرة لمونة و3مثلثات جبنة واضربهم
2- واضع النشا واضرب واضع اللبن البودرة ورشة ملح واضربهم كويس جدا كلهم مع بعض
3- احضر صنية اضع فيها فوضة و1/3 الصنية مية سخنة مغلية علي الفوطة وهيا داخل الصنية
4- اضع سلاطين وانزل فيها الجبنة وادخلها الفرن ساعة اختبرها بخلة زي الكيكة لو نضيفة يبقا استوت لو طلع فيها عجين يبقا لسة والف هنا
المقادير :
كوب لبن بودرة
كوب زيت
كوب ماء
3صفار بيض
رشة ملح
عصرة لمونة
1/2 كوب نشا
3 مثلثات جبنة
الطريقة :
1- اضع في الخلاط المية والزيت واضرب وانزل 3 صفار بيض وعصرة لمونة و3مثلثات جبنة واضربهم
2- واضع النشا واضرب واضع اللبن البودرة ورشة ملح واضربهم كويس جدا كلهم مع بعض
3- احضر صنية اضع فيها فوضة و1/3 الصنية مية سخنة مغلية علي الفوطة وهيا داخل الصنية
4- اضع سلاطين وانزل فيها الجبنة وادخلها الفرن ساعة اختبرها بخلة زي الكيكة لو نضيفة يبقا استوت لو طلع فيها عجين يبقا لسة والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق