ارز معمر / نجلاء الشرشابي
المقادير :
3كوب ارز
3كوب لبن
2كوب ماء
ملعقة كبيرة سمنة
1/4 كوب قشطة
ملح
الطريقة :
1- اضع اللبن علي النار والماء حتي يصبح ساخن واضع الملح .
2- واضع السمنة والقشطة واقلبهم جيدا حتي يسخن اللبن جدا .
3- احضر طاجن حرفة عالي واضع الارو واللبن واقلبهم.
4- وادخلو الفرن علي درجة حرارة عالية وبعدين اهدي.
5- لغاية مبدء اهز الطاجن او اميلو ملاقيش اي لبن ويكون جامد.
المقادير :
3كوب ارز
3كوب لبن
2كوب ماء
ملعقة كبيرة سمنة
1/4 كوب قشطة
ملح
الطريقة :
1- اضع اللبن علي النار والماء حتي يصبح ساخن واضع الملح .
2- واضع السمنة والقشطة واقلبهم جيدا حتي يسخن اللبن جدا .
3- احضر طاجن حرفة عالي واضع الارو واللبن واقلبهم.
4- وادخلو الفرن علي درجة حرارة عالية وبعدين اهدي.
5- لغاية مبدء اهز الطاجن او اميلو ملاقيش اي لبن ويكون جامد.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق