--> طريقة عمل خلية النحل بحشو البيتزا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المخبوزات / المطبخ / المعجنات / خلية نحل بحشو البيتزا / ع قد الايد / على قد الايد / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل خلية النحل بحشو البيتزا

خلية نحل بحشو البيتزا / نجلاء الشرشابي

المقادير :
3 كوب دقيق
ملعقة كبيرة خميرة
رشة ملح
رشة سكر
1/4 ملعقة بيكينج بودر
1/4 كوب زيت
1/2 كوب زبادي
ماء للعجن
الحشو :
1/2 كوب جبنة مونزاريلا
1/2 كوب جبنة رومي
ملعقتين كبار كاتشاب
زيتون اسود

الطريقة :
1- اقوم باحضار بولة اضع الدقيق والملح والسكر والخميرة  والبيكينج بودر واقوم تقليبهم جيدا.

2 اضع الزبادي واقلب واضع الماء وحدة وحدة حتي تتكون عجينة طرية اتركها تخمر.

3- اقوم بعمل الحشوة اضع المونزاريلا والجبنة الرومي والزيتون والكاتشاب واقلبهم كويس جدا.

4- بعد تخمير العجينة ااقوم بتقسيمها كور واحضر صنية واقوم بحشو كل عجينة واكورها واضعهم في الصنية وبين كل كورة والتنية فراغ بسيط.

5- اتركها  واغطيها باي ورق بالستيكي واتركها تخمر 10 دقايق وادهن الوجة بالكاتشاب  وادخلها الفرن حتي تمام النضج يفضل الصنية تكون بتتفتح من الجنب.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top