عرق فيلية / نجلاء الشرشابي
المقادير :
بصل
عرق فيلية
ثوم مفروم
جزر
حبهان
كزبرة جافة
بهارات
ورق لورا
طماطم
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بعمل فتحتات داخل العرق فتحتات كتير لجوة .
2- اقوم بخلط الثوم مع البهارات وكزبرة والملح والفلفل .
3-اتبل الفتحات دي كلها بالتتبيلة ومن برة كمان اتبلها واممر عليها العرق.
4- اقوم بوضع زيت في طاسة واقوم بتحمير العرق الفيلية من كل مكان.
5- اضع البصل مقطع والطماطم والجزر في قاع الصنية واضع العرق واغطيها بالوةمنيوم وتدخل الفرن .
المقادير :
بصل
عرق فيلية
ثوم مفروم
جزر
حبهان
كزبرة جافة
بهارات
ورق لورا
طماطم
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بعمل فتحتات داخل العرق فتحتات كتير لجوة .
2- اقوم بخلط الثوم مع البهارات وكزبرة والملح والفلفل .
3-اتبل الفتحات دي كلها بالتتبيلة ومن برة كمان اتبلها واممر عليها العرق.
4- اقوم بوضع زيت في طاسة واقوم بتحمير العرق الفيلية من كل مكان.
5- اضع البصل مقطع والطماطم والجزر في قاع الصنية واضع العرق واغطيها بالوةمنيوم وتدخل الفرن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق