الدجاج المندي / نجلاء الشرشابي
المقادير :
دجاج 8 قطع
كاري
كركم
بابريكا
ثوم بودر
بصل بودر
ارز
بصل
حبهان
ورق لورا
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع الدجاج في طبق واضع كركم وكاري وبابريكا وملح وفلفل اسود وبصل وثوم .
2- اقوم بتقليب الدجاج في التوابل كلها واضع طاسة فيها زيت ع النار وانزل فيها قطع الدجاج.
3- واغطيها حتي تصبح بتمام السوا واضع حلة فيها زيت ع النار واضع بصلة ورشة ملح وادبلها .
4- واضع الارز والورق اللورا وحبهان واقلبهم جيدا واضع الماء وبعد سوا الدجاج اقوم بوضعة من الارز .
5- وعند الغليان اقوم بوضعها علي نار هادئة حتي تمام النضج .
المقادير :
دجاج 8 قطع
كاري
كركم
بابريكا
ثوم بودر
بصل بودر
ارز
بصل
حبهان
ورق لورا
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع الدجاج في طبق واضع كركم وكاري وبابريكا وملح وفلفل اسود وبصل وثوم .
2- اقوم بتقليب الدجاج في التوابل كلها واضع طاسة فيها زيت ع النار وانزل فيها قطع الدجاج.
3- واغطيها حتي تصبح بتمام السوا واضع حلة فيها زيت ع النار واضع بصلة ورشة ملح وادبلها .
4- واضع الارز والورق اللورا وحبهان واقلبهم جيدا واضع الماء وبعد سوا الدجاج اقوم بوضعة من الارز .
5- وعند الغليان اقوم بوضعها علي نار هادئة حتي تمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق