--> طريقة عمل صنية الجلاش باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحوم / المطبخ / صنية الجلاش باللحمة المفرومة / ع قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل صنية الجلاش باللحمة المفرومة

الجلاش باللحمة المفرومة / الشيف نجلاء الشرشابي 

المقادير :

ورقة جلاش
لحمة مفرومة
فلفل رومي
بصل  مفرومة
كوب ونصف من اللبن
بيضة
سمنة
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل

الطريقة :

1- اقوم بوضع السمنة واضع البصلة ورشة من الحلح ادبلها وانزل بالفلفل الرومي وادبلهم جيدا وانزل باللحمة .

2- اضع الملح والفلفل الاسود والقرفة والجنزبيل واقوم بتعصيجها .

3- اقوم  بدهن صنية واضع 1/2 ورقة الجلاش كل ورقة احطها ادهنها سمنة واضع اللحمة المفرومة واضع ورقة وادهن سمنة .

4- لغاية مخلص نص الكمية التانية ولازم ادهن بين كل ورقة وورقة سمنة واقطعها  اضع بيضة علي اللبن وملح وفلفل  وازرعها علي الصنية كلها واتركها لثواني لتتشرب الخليط وادخلها الفرن حتي تمام النضج والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top