البفتيك الكداب باللحمة المفرومة /نجلاء الشرشابي
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
بيضة
بصلة مبشورة
1/2 كوب بقسماط
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة بابريكا
ملح
فلفل اسود
بهارات
التغليف:
بيض
بقسماط
دقيق
الطريقة :
1- اضع في الكبة اللحمة والبيضة والبصلة والبقسماط والثوم والبصل والبهارات وملح وفلفل اسود
2- اعجنهم كويس جدا مع بعض واقوم بتشكيل البفتيك ووضعة في دقيق وبيض وبقسماط
3- اقوم بوضعة علي طبق علية اكياس وبين كل قطعة كيس واغطيهم وادخلهم الفليزر
4- اخرجة بعد 1/2 ساعة واقوم بقلية في زيت سخن جدا واهدي وبعدين اعلي يتحمر والف هنا .
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
بيضة
بصلة مبشورة
1/2 كوب بقسماط
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة بابريكا
ملح
فلفل اسود
بهارات
التغليف:
بيض
بقسماط
دقيق
الطريقة :
1- اضع في الكبة اللحمة والبيضة والبصلة والبقسماط والثوم والبصل والبهارات وملح وفلفل اسود
2- اعجنهم كويس جدا مع بعض واقوم بتشكيل البفتيك ووضعة في دقيق وبيض وبقسماط
3- اقوم بوضعة علي طبق علية اكياس وبين كل قطعة كيس واغطيهم وادخلهم الفليزر
4- اخرجة بعد 1/2 ساعة واقوم بقلية في زيت سخن جدا واهدي وبعدين اعلي يتحمر والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق