--> طريقة عمل بفتيك كداب باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / البفتيك الكداب باللحمة المفرومة / اللحوم / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل بفتيك كداب باللحمة المفرومة

البفتيك الكداب باللحمة المفرومة /نجلاء الشرشابي

المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة 
بيضة 
بصلة مبشورة 
1/2 كوب بقسماط 
 ملعقة صغيرة ثوم بودر 
 ملعقة صغيرة بصل بودر 
ملعقة صغيرة بابريكا 
ملح 
فلفل اسود
بهارات 
التغليف:
بيض 
بقسماط
دقيق

الطريقة :
1- اضع في الكبة اللحمة والبيضة والبصلة والبقسماط والثوم والبصل والبهارات وملح وفلفل اسود
2- اعجنهم كويس جدا مع بعض  واقوم بتشكيل البفتيك ووضعة في دقيق وبيض وبقسماط
3- اقوم بوضعة علي طبق علية اكياس وبين كل قطعة كيس واغطيهم وادخلهم الفليزر 
4- اخرجة بعد 1/2 ساعة واقوم بقلية في زيت سخن جدا واهدي وبعدين اعلي يتحمر والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top