كفتة للشوي / نجلاء الشرشابي
المقادير :
كيلو لحمة مفرومة
نصف كوب ماء بصل
كوب بقسماط
ملح
فلفل اسود
بهارات
الطريقة :
1- اقوم بوضع اللحمة والماء والبقسماط والملح والفلفل والبهارات .
2- اقلبهم مع بعض كويس جدا واشكلها علي اسياخ خشبية .
3- اقوم بوضعها في كيس نايلون واتركها في الفليزر ساعة او يوم كامل .
4- اخرجها واضع زيت في صنية واضعها في الصنية او علي شواية واتركها لتنضج علي نار هادئة .
5- اشعل فحمة واضعها في ورقة الومنيون واشعلها واضع القليل من الزيت علي الفحمة واضعها ع الكفتة واغطيها 10 دقائق.
المقادير :
كيلو لحمة مفرومة
نصف كوب ماء بصل
كوب بقسماط
ملح
فلفل اسود
بهارات
الطريقة :
1- اقوم بوضع اللحمة والماء والبقسماط والملح والفلفل والبهارات .
2- اقلبهم مع بعض كويس جدا واشكلها علي اسياخ خشبية .
3- اقوم بوضعها في كيس نايلون واتركها في الفليزر ساعة او يوم كامل .
4- اخرجها واضع زيت في صنية واضعها في الصنية او علي شواية واتركها لتنضج علي نار هادئة .
5- اشعل فحمة واضعها في ورقة الومنيون واشعلها واضع القليل من الزيت علي الفحمة واضعها ع الكفتة واغطيها 10 دقائق.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق