لانشون الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
6 بيض
2 مكعب مرق
5 قطع جبنة نستو
1/2 ملعقة حبهان بودر
1/2 كوب زيت
كوب دقيق
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملح
فلفل اسود
ملعقة صغيرة/لون احمر
اتنين ملعقة كبيرة بابريكا
ماء ساخن
الطريقة :
1- اضع في الخلاط الزيت والدقيق والمرق والنستو والبيض والتوابل كلها واللون الاحمر
اقوم باحضار كيس فشار واضع فية الخليط كلة وافضي الهوا واغلقو جيدا واقوم بلفة في ورق المونيوم
- اقوم بوضعة في حلة فيها ماء ساخن واضع الانشن واغطي علية لمدة ساعتين واطلعو وابببيتو يوم واقطعو واقدمو
المقادير :
6 بيض
2 مكعب مرق
5 قطع جبنة نستو
1/2 ملعقة حبهان بودر
1/2 كوب زيت
كوب دقيق
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملح
فلفل اسود
ملعقة صغيرة/لون احمر
اتنين ملعقة كبيرة بابريكا
ماء ساخن
الطريقة :
1- اضع في الخلاط الزيت والدقيق والمرق والنستو والبيض والتوابل كلها واللون الاحمر
اقوم باحضار كيس فشار واضع فية الخليط كلة وافضي الهوا واغلقو جيدا واقوم بلفة في ورق المونيوم
- اقوم بوضعة في حلة فيها ماء ساخن واضع الانشن واغطي علية لمدة ساعتين واطلعو وابببيتو يوم واقطعو واقدمو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق