--> طريقة عمل الحواوشي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحواوشى / الطبخ / اللحوم / المطبخ / على قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الحواوشي

الحواوشي الشيف /  نجلاء الشرشابى



المقادير :
كيلو لحمة مفرومة
بصل مبشور
علبة زبادي
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
بهارات حواوشي
فلفل حامي
زيت
خبز بلدي

الطريقة :
1- اقوم باحضار بولة اضع اللحمة والبصل والزبادي ولاملح والفلفل والقرفة والجنزبيل وبهارات الحواوشي والفلفل الحامي
2- اقوم بتقليب كل المكونات مع بعض اقوم بحشو الخبز باللحمة المفرومة وممكن اقوم بتخزين اللحمة المتبقية في كيس ووضعة في الفليزر
3- اقوم بدهن اللاصنية القليل من الزيت وادهن الخبز من الخارج من الوجهين بالزيت وادخلو الفرن مع المتابعة حتي تمام النضح ولازم يقلب من وقت للاخر والف هنا

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top