الحواوشي الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
كيلو لحمة مفرومة
بصل مبشور
علبة زبادي
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
بهارات حواوشي
فلفل حامي
زيت
خبز بلدي
الطريقة :
1- اقوم باحضار بولة اضع اللحمة والبصل والزبادي ولاملح والفلفل والقرفة والجنزبيل وبهارات الحواوشي والفلفل الحامي
2- اقوم بتقليب كل المكونات مع بعض اقوم بحشو الخبز باللحمة المفرومة وممكن اقوم بتخزين اللحمة المتبقية في كيس ووضعة في الفليزر
3- اقوم بدهن اللاصنية القليل من الزيت وادهن الخبز من الخارج من الوجهين بالزيت وادخلو الفرن مع المتابعة حتي تمام النضح ولازم يقلب من وقت للاخر والف هنا
المقادير :
كيلو لحمة مفرومة
بصل مبشور
علبة زبادي
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
بهارات حواوشي
فلفل حامي
زيت
خبز بلدي
الطريقة :
1- اقوم باحضار بولة اضع اللحمة والبصل والزبادي ولاملح والفلفل والقرفة والجنزبيل وبهارات الحواوشي والفلفل الحامي
2- اقوم بتقليب كل المكونات مع بعض اقوم بحشو الخبز باللحمة المفرومة وممكن اقوم بتخزين اللحمة المتبقية في كيس ووضعة في الفليزر
3- اقوم بدهن اللاصنية القليل من الزيت وادهن الخبز من الخارج من الوجهين بالزيت وادخلو الفرن مع المتابعة حتي تمام النضح ولازم يقلب من وقت للاخر والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق