خبز تاكو بالجبنة البيضة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
2كوب دقيق
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة سمنة
رشة ملح
ماء للعجن
الحشو :
طماطم
جبنة حلايب
الطريقة :
1- اقوم بوضع الدقيق والبيكينج بودر والملح والسمنة واعجنهم بالماء حتي تصبح عجينة طرية .
2- اقوم بتقسيم العجين كرات صغيرة واتركها ترتاح وافردها واقوم بتسويتهم 1/2 تسوية ع الطاسة.
3- بعد ميطلع من الطاسة اضع في النتضع قطعة من الالومنيوم واشكلو عليها زي الاطايف وكل الكمية بنفس لطريقة .
4- اقوم بوضعهم جميعهم في صنية وادهن الوجة بالسمن واقوم بادخالهم الفرن حتي يتحمص .
5- ابشر الطماطم واضع الجبنة واقلبهم مع بعض وابدا احشي بيها العيش والف هنا .
المقادير :
2كوب دقيق
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة سمنة
رشة ملح
ماء للعجن
الحشو :
طماطم
جبنة حلايب
الطريقة :
1- اقوم بوضع الدقيق والبيكينج بودر والملح والسمنة واعجنهم بالماء حتي تصبح عجينة طرية .
2- اقوم بتقسيم العجين كرات صغيرة واتركها ترتاح وافردها واقوم بتسويتهم 1/2 تسوية ع الطاسة.
3- بعد ميطلع من الطاسة اضع في النتضع قطعة من الالومنيوم واشكلو عليها زي الاطايف وكل الكمية بنفس لطريقة .
4- اقوم بوضعهم جميعهم في صنية وادهن الوجة بالسمن واقوم بادخالهم الفرن حتي يتحمص .
5- ابشر الطماطم واضع الجبنة واقلبهم مع بعض وابدا احشي بيها العيش والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق