كفتة الارز المسلوق / نجلاء الشرشابي
المقادير :
كوب ارز مسلوق
1/2 كيلو لحمة مفرومة
بيضة
بصلة مبشورة
نعناع
ثوم بودرة
زيت للقلي
ملح
فلفل اسود
البانية :
دقيق
بسماط
بيض
الطريقة :
1- اضع اللحمة والبصلة والارز والبيض والثوم والنعناع وملح وفلفل اسود.
2- نعجنهم كويس جدا مع بعض واشكلها كفتة بعد تشكيلهم جميعا .
3- اقوم بطهوها علي البخار وبعدين اضعها في الدقيق والبيض والبقسماط.
4- اقليها في الزيت حتي تصبح لونها ذهبي وتكون جاهزة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق