ارز بالكوسة والسجق / نجلاء الشرشابى
المقادير :
ارز مصري
فلفل رومي
سجق
طماطم مربعات
كوسة مبشورة
بصلة مبشورة
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
ماء زيت
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع الزيت واضع البصل والفل الرومي وادبلهم
2- اقطع السجق واديلو تشويحة مع البصل والفلفل واضع ثوم مفروم
3- اضع الكوسة والطماطم وانزل الماء نفس كمية الارز وتغلي علي النار حتي تختفي الماء
4- اضعها علي نار هادئة حتي تمام النضج واقدمها
المقادير :
ارز مصري
فلفل رومي
سجق
طماطم مربعات
كوسة مبشورة
بصلة مبشورة
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
ماء زيت
الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع الزيت واضع البصل والفل الرومي وادبلهم
2- اقطع السجق واديلو تشويحة مع البصل والفلفل واضع ثوم مفروم
3- اضع الكوسة والطماطم وانزل الماء نفس كمية الارز وتغلي علي النار حتي تختفي الماء
4- اضعها علي نار هادئة حتي تمام النضج واقدمها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق