--> طريقة عمل كبد وقوانص بالفريك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / طاجن بالكبد والقوانص والفريك / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كبد وقوانص بالفريك

كبد وقوانص بالفريك / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
فريك منقوع
كبد وقوانص
طماطم مبشورة 
بصل ثوم مفروم
فلفل رومي 
فلفل حار
مرقة لحمة 
سمنة 
فلفل اسود
كمون
ملح
قرفة 
زنجبيل 
بهارات 

الطريقة:
1- طاسة علي النار مع السمنة واضع البصلة والقليل من الملح واضع فلفل رومي قطع .

2- مع الفلفل الحامي علي حسب الرغبة وابلهم مع بعض وبعد كده انزل القوانص .

3- اديها نص سوي وبعدين اضع الكبدة  واتبلهم بكل التوابل واتركها تتستوي .

4- طاسة وسمنة علي النار احمر فيهم الثوم واقوم بوضع الفريك احمر فية الفريك .

5- اضع الطماطم واتبيلها ملح وفلفل واعطي الفريك سوا بس مش كامل .

6- اجيب طواجن علي حسب اعداد الاسرة واضع الكبد والفوانص والفريك فوق وادخلهم الفرن .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top