الباذنجان المخلل / نجلاء الشرشابي
المقادير :
باذنجان اسود عروس
فلفل احمر حار
ثوم
ليمون
خل
ملح
ماء الباذنجان
الطريقة :
1- بقطع الفروع الخضراء باليد وافتحها فتحة واسلقها .
2- واطلع الباذنجان واقوم بتحضير الحشوة .
3- اضع في الكبة الفلفل الحار مع ملح وعصير الليمونواخلطهم جيدا .
4- اقوم بحشو الباذنجان واقوم بوضعة في البرطمان مع الفلفل الحار السليم
5- واقوم بوضع في كوب ماء الباذنجان و3ملاعق ملح و1/4 كوب خل واقلبهم جيدا .
6- واقوم بوضعة علي الباذنجان واكمل البرطمان ماء باذنجان فقط واغلقو واتركة يتخلل .
المقادير :
باذنجان اسود عروس
فلفل احمر حار
ثوم
ليمون
خل
ملح
ماء الباذنجان
الطريقة :
1- بقطع الفروع الخضراء باليد وافتحها فتحة واسلقها .
2- واطلع الباذنجان واقوم بتحضير الحشوة .
3- اضع في الكبة الفلفل الحار مع ملح وعصير الليمونواخلطهم جيدا .
4- اقوم بحشو الباذنجان واقوم بوضعة في البرطمان مع الفلفل الحار السليم
5- واقوم بوضع في كوب ماء الباذنجان و3ملاعق ملح و1/4 كوب خل واقلبهم جيدا .
6- واقوم بوضعة علي الباذنجان واكمل البرطمان ماء باذنجان فقط واغلقو واتركة يتخلل .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق