--> طريقة عمل صنية لحمة مفرومة بالفريك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحوم / المطبخ / صنية لحمة مفرومة بالفريك / ع قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل صنية لحمة مفرومة بالفريك

صنية لحمة مفرومة بالفريك/ الشيف نجلاء الشرشابي 

المقادير :
.
1/2كيلو لحمة مفرومة
2كوب فريك مسلوق
بصلة مبشورة
ثوم
كوب عصير طماطم
بيضة
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل

 الطريقة :

1- اضع الفريك مع اللحمة المفرومة والقرفة والجنزبيل والبصل والبيضة والملح والفلفل الاسود في الكبة واخلطهم .

2- اقوم باحضار صنية واقوم بدهنها سمنة واضع كل المكونات المخلوطة وافردها في الصنية كلها.

3- اقوم بتقسيمها بتقطيعها بالسكينة وهيا داخل الصنية واقوم بادخالها الفرن تاخد نص سوا .

4- اضع علي الطماطم الثوم وملح وفلفل وامزجهم واضعهم علي الوجة وادخلها تاني لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top