--> طريقة عمل كنافة بالمانجو - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / علي قد الايد / كنافة بالمانجو / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كنافة بالمانجو

كنافة بالمانجو /نجلاء الشرشابي 

المقادير :
1/2 كيلو كنافة 
كوب سمن
1/2 كوب سكر بودرة 
الشربات :
كوب عصير مانجو 
2كوب سكر 
كوب ماء 
عصير 1/2 ليمونة 
كريم شانتية 
شرائح مانجو 

الطريقة :
1- اقوم بعمل العسل اضع السكر والماء والليمون علي النار عندما يعقد اضع عصير المانجو وارجعو علي النار يعقد تاني .

2- اقوم بوضع السكر علي الكنافة واقلبهم مع بعض كويس واقوم بوضع السمنة وابسهم كويس جدا مع بعض حتي تتشربها الكنافة .

3- اقوم بوضع  الكنافة في الصنية واضغط عليها اسويها كويس وادخلها الفرن حتي تصبح باللون الاحمر اخرجها ولازم تكون باردة والعسل بارد .

4- انزل العسل عليها وابدء اضع الكريم شانتية والشرائح المانجو والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top