كنافة بالمانجو /نجلاء الشرشابي
المقادير :
1/2 كيلو كنافة
كوب سمن
1/2 كوب سكر بودرة
الشربات :
كوب عصير مانجو
2كوب سكر
كوب ماء
عصير 1/2 ليمونة
كريم شانتية
شرائح مانجو
الطريقة :
1- اقوم بعمل العسل اضع السكر والماء والليمون علي النار عندما يعقد اضع عصير المانجو وارجعو علي النار يعقد تاني .
2- اقوم بوضع السكر علي الكنافة واقلبهم مع بعض كويس واقوم بوضع السمنة وابسهم كويس جدا مع بعض حتي تتشربها الكنافة .
3- اقوم بوضع الكنافة في الصنية واضغط عليها اسويها كويس وادخلها الفرن حتي تصبح باللون الاحمر اخرجها ولازم تكون باردة والعسل بارد .
4- انزل العسل عليها وابدء اضع الكريم شانتية والشرائح المانجو والف هنا .
المقادير :
1/2 كيلو كنافة
كوب سمن
1/2 كوب سكر بودرة
الشربات :
كوب عصير مانجو
2كوب سكر
كوب ماء
عصير 1/2 ليمونة
كريم شانتية
شرائح مانجو
الطريقة :
1- اقوم بعمل العسل اضع السكر والماء والليمون علي النار عندما يعقد اضع عصير المانجو وارجعو علي النار يعقد تاني .
2- اقوم بوضع السكر علي الكنافة واقلبهم مع بعض كويس واقوم بوضع السمنة وابسهم كويس جدا مع بعض حتي تتشربها الكنافة .
3- اقوم بوضع الكنافة في الصنية واضغط عليها اسويها كويس وادخلها الفرن حتي تصبح باللون الاحمر اخرجها ولازم تكون باردة والعسل بارد .
4- انزل العسل عليها وابدء اضع الكريم شانتية والشرائح المانجو والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق