--> طريقة عمل البط البلدي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البط البلدي / المطبخ / ع قد الايد / على قد الايد / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البط البلدي

البط االبلدي / نجلاء الشرشابي

المقادير :
بطة بلدى
بصل شرائح
فلفل اسود
ملح
كمون

الطريقة :
1- اضع البصل  بالكمية المناسسبة اليكي واضع ملح وفلفل اسود وكمون واقوم بخلطهم .

2- اقوم بوضع نص كمية البصل داخل البطة اخد من خلطة الملح والفلفل والكمون  واضع علي البطة من الصدر والضهر .

3- اقوم بتغطية البطة جيدا بالخلطة واحضر صنية واضع باقي كمية البصل في الصنية واضع البطة وعلي فرن حامي لمدة 10 دقايق وبعدين اهدي واسبها تستوي والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top