البط االبلدي / نجلاء الشرشابي
المقادير :
بطة بلدى
بصل شرائح
فلفل اسود
ملح
كمون
الطريقة :
1- اضع البصل بالكمية المناسسبة اليكي واضع ملح وفلفل اسود وكمون واقوم بخلطهم .
2- اقوم بوضع نص كمية البصل داخل البطة اخد من خلطة الملح والفلفل والكمون واضع علي البطة من الصدر والضهر .
3- اقوم بتغطية البطة جيدا بالخلطة واحضر صنية واضع باقي كمية البصل في الصنية واضع البطة وعلي فرن حامي لمدة 10 دقايق وبعدين اهدي واسبها تستوي والف هنا .
المقادير :
بطة بلدى
بصل شرائح
فلفل اسود
ملح
كمون
الطريقة :
1- اضع البصل بالكمية المناسسبة اليكي واضع ملح وفلفل اسود وكمون واقوم بخلطهم .
2- اقوم بوضع نص كمية البصل داخل البطة اخد من خلطة الملح والفلفل والكمون واضع علي البطة من الصدر والضهر .
3- اقوم بتغطية البطة جيدا بالخلطة واحضر صنية واضع باقي كمية البصل في الصنية واضع البطة وعلي فرن حامي لمدة 10 دقايق وبعدين اهدي واسبها تستوي والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق