كريمة لباني / نجلاء الشرشابي
المقادير :
لبن بلدي
ماء مثلج
الطريقة :
1- اقوم بغلي اللبن وتركة ليهدا.
2- اقوم وضع بولة اللبن في بولة الماء المثلج ويفضل لو موجود في الماء قطع ثلج.
3- اقوم بالخفق بمضرب البيض لمدة لا تقل عن 1/4 ساعة .
4- لو هستعملها لكريم شانتية او كريمة خفق هضربها فوق الربع ساعة 10 دقائق ايضا او ممكن توضع زي مهيا في علبة او زجاجة نظيفة وتوضع في الثلاجة والف هنا .
المقادير :
لبن بلدي
ماء مثلج
الطريقة :
1- اقوم بغلي اللبن وتركة ليهدا.
2- اقوم وضع بولة اللبن في بولة الماء المثلج ويفضل لو موجود في الماء قطع ثلج.
3- اقوم بالخفق بمضرب البيض لمدة لا تقل عن 1/4 ساعة .
4- لو هستعملها لكريم شانتية او كريمة خفق هضربها فوق الربع ساعة 10 دقائق ايضا او ممكن توضع زي مهيا في علبة او زجاجة نظيفة وتوضع في الثلاجة والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق