--> برجر بفول الصويا واللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البرجر بفول الصويا / الطبخ / اللحوم / المطبخ / على قد الايد / نجلاء الشرشابى

برجر بفول الصويا واللحمة المفرومة

برجر بفول الصويا  واللحمة المفرومة الشيف / نجلاء الشرشابى


المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
كوب فول صويا
2ملعقة كبيرة زبادي
بيضة
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
كوب من الدقيق
بصل بودر
ثوم بودر
بابريكا
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي

الطريقة :
1- اقوم بنقع فول الصويا في ماء ساخن واصفية بعدها بساعة
2- اقوم بوضع فول الصويا بعد تصفيتة جيدا من الماء في  بولة
3- اضع اللحمة  مع الفول  الصويا واضع البيض والبيكينج بودر
4- اضع الالزبادي والدقيق وابدا اعجن كلو مع بعض
5- اقوم بوضع القرفة الجنزبيل والبابريكا والبصل والثوم والملح والفلفل الاسود
6- واخلطهم كلهم مع بعض واقوم بتشكيلهم علي هيئة اقراص واضعها في الاثلاجة نصف ساعةواقوم بقليها

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top