برجر بفول الصويا واللحمة المفرومة الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
كوب فول صويا
2ملعقة كبيرة زبادي
بيضة
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
كوب من الدقيق
بصل بودر
ثوم بودر
بابريكا
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي
الطريقة :
1- اقوم بنقع فول الصويا في ماء ساخن واصفية بعدها بساعة
2- اقوم بوضع فول الصويا بعد تصفيتة جيدا من الماء في بولة
3- اضع اللحمة مع الفول الصويا واضع البيض والبيكينج بودر
4- اضع الالزبادي والدقيق وابدا اعجن كلو مع بعض
5- اقوم بوضع القرفة الجنزبيل والبابريكا والبصل والثوم والملح والفلفل الاسود
6- واخلطهم كلهم مع بعض واقوم بتشكيلهم علي هيئة اقراص واضعها في الاثلاجة نصف ساعةواقوم بقليها
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
كوب فول صويا
2ملعقة كبيرة زبادي
بيضة
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
كوب من الدقيق
بصل بودر
ثوم بودر
بابريكا
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي
الطريقة :
1- اقوم بنقع فول الصويا في ماء ساخن واصفية بعدها بساعة
2- اقوم بوضع فول الصويا بعد تصفيتة جيدا من الماء في بولة
3- اضع اللحمة مع الفول الصويا واضع البيض والبيكينج بودر
4- اضع الالزبادي والدقيق وابدا اعجن كلو مع بعض
5- اقوم بوضع القرفة الجنزبيل والبابريكا والبصل والثوم والملح والفلفل الاسود
6- واخلطهم كلهم مع بعض واقوم بتشكيلهم علي هيئة اقراص واضعها في الاثلاجة نصف ساعةواقوم بقليها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق