--> طريقة عمل مسقعة الطاسة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المسقعة / المطبخ / ع قد الايد / على قد الايد / علي قد الايد / مسقعة الطاسة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مسقعة الطاسة

مسقعة  الطاسة / نجلاء الشرشابي

المقادير :

باذنجان شرائح مقلية
بطاطس شرائح مقلية
كوسة شرائح مقلية
فلفل رومي مقلي
عصير طماطم
1/2 كوب جزر مبشور
بصل مفرومة كبيرة
ثوم مفروم
خل
كمون
ملح
فلفل اسود

الطريقة :

1- طاسة علي النار واضع زيت واضع البصل واشوحها واضع البسيط من الثوم واقلبهم علي النار حتي يتغير لونهم
2- واضع خل بسيط واقلب واضع الجزر وادبلة جيدا  وانزل بعصير الطماطم  واضع الكمون والملح والفلفل الاسود
3- اترك الصلصة تتسبك  اول متتسبك اقوم بوضع البطاطس والفلفل والكوسة والباذنجان واقوم بتغطيتها حتي تصبح جاهزة
4- الباذنجان لازم يكون مطقطع بالطول ومتبدر بالدقيق بسيط  واي حاجة اتقلت تطلع ع ورق مطبخ يتشرب الزيت منها  وممكن بدل متتعمل في الطاسة توضع في صنية والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top