مسقعة الطاسة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
باذنجان شرائح مقلية
بطاطس شرائح مقلية
كوسة شرائح مقلية
فلفل رومي مقلي
عصير طماطم
1/2 كوب جزر مبشور
بصل مفرومة كبيرة
ثوم مفروم
خل
كمون
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة علي النار واضع زيت واضع البصل واشوحها واضع البسيط من الثوم واقلبهم علي النار حتي يتغير لونهم
2- واضع خل بسيط واقلب واضع الجزر وادبلة جيدا وانزل بعصير الطماطم واضع الكمون والملح والفلفل الاسود
3- اترك الصلصة تتسبك اول متتسبك اقوم بوضع البطاطس والفلفل والكوسة والباذنجان واقوم بتغطيتها حتي تصبح جاهزة
4- الباذنجان لازم يكون مطقطع بالطول ومتبدر بالدقيق بسيط واي حاجة اتقلت تطلع ع ورق مطبخ يتشرب الزيت منها وممكن بدل متتعمل في الطاسة توضع في صنية والف هنا .
المقادير :
باذنجان شرائح مقلية
بطاطس شرائح مقلية
كوسة شرائح مقلية
فلفل رومي مقلي
عصير طماطم
1/2 كوب جزر مبشور
بصل مفرومة كبيرة
ثوم مفروم
خل
كمون
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة علي النار واضع زيت واضع البصل واشوحها واضع البسيط من الثوم واقلبهم علي النار حتي يتغير لونهم
2- واضع خل بسيط واقلب واضع الجزر وادبلة جيدا وانزل بعصير الطماطم واضع الكمون والملح والفلفل الاسود
3- اترك الصلصة تتسبك اول متتسبك اقوم بوضع البطاطس والفلفل والكوسة والباذنجان واقوم بتغطيتها حتي تصبح جاهزة
4- الباذنجان لازم يكون مطقطع بالطول ومتبدر بالدقيق بسيط واي حاجة اتقلت تطلع ع ورق مطبخ يتشرب الزيت منها وممكن بدل متتعمل في الطاسة توضع في صنية والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق