كنافة نابلسية /نجلاء الشرشابي
المقادير :
كيلو كنافة
سمنة
الوان طبيعية لون برتقالي
1/2 كيلة جبن عكاوي منقوعة
كوب جبنة مونزاريلا
شربات
للوجة :
قشطة
فسدق مجروش
الطريقة :
1- اسيح السمنة مع اللون البرتقالي واقلبهم حتي يندكجو سويا .
2- اقوم بوضعهم علي الكنافة وافركهم مع بعض كويس جدا .
3- احضر صنية واقوم بوضع نص الكمية في الصنية واضعط عليها جيدا .
4- اضع الجبنة العكاوي والمونزاريلا وبلاش نضعهم لغاية الجناب كفاية في المنتصف .
5- اضع باقي الكنافة واضعط جيدا حتي تتسوا وادخلها الفرن .
6-وبعد تمام النضج اخرجها واضع الشربات بارد والقشطة علي الوجة والفسدق والف هنا .
المقادير :
كيلو كنافة
سمنة
الوان طبيعية لون برتقالي
1/2 كيلة جبن عكاوي منقوعة
كوب جبنة مونزاريلا
شربات
للوجة :
قشطة
فسدق مجروش
الطريقة :
1- اسيح السمنة مع اللون البرتقالي واقلبهم حتي يندكجو سويا .
2- اقوم بوضعهم علي الكنافة وافركهم مع بعض كويس جدا .
3- احضر صنية واقوم بوضع نص الكمية في الصنية واضعط عليها جيدا .
4- اضع الجبنة العكاوي والمونزاريلا وبلاش نضعهم لغاية الجناب كفاية في المنتصف .
5- اضع باقي الكنافة واضعط جيدا حتي تتسوا وادخلها الفرن .
6-وبعد تمام النضج اخرجها واضع الشربات بارد والقشطة علي الوجة والفسدق والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق