كنافة بالكاسترد / نجلاء الشرشابي
المقادير :
1/2 كيلو كنافة
كوب سمنة سايحة
سكر بودرة
شربات
للكاسترد :
2كوب لبن
3ملعقة كبيرة كاسترد
2ملعقة كبيرة سكر
الطريقة :
1- اضع اللبن علي النار واضع السكر وادوب الكاسترد في القليل من الماء واجهزة لغاية ماللبن يسخن .
2- اقوم بوضع السمنة علي الكنافة وابسها مع الكنافة حتي تتشرب كل الكنافة السمنة .
3- بعد مالبن يسخن بس اضع الكاسترد مع التقليب واقلب حتي يصبح بقوام ثقيل .
4- اضع نصف كمية الكنافة واضغط عليها جيدا واضع الكاسترد وافردة في المنتصف فقط .
5- ابعد عن الاطراف واضع باقي الكنافة واضغط عليها ممكن بايدي وممكن بصنية اصغر .
6- اقوم بوضعها في الفرن حتي تحمر واضع عليها الشربات بارد جدا والف هنا .
المقادير :
1/2 كيلو كنافة
كوب سمنة سايحة
سكر بودرة
شربات
للكاسترد :
2كوب لبن
3ملعقة كبيرة كاسترد
2ملعقة كبيرة سكر
الطريقة :
1- اضع اللبن علي النار واضع السكر وادوب الكاسترد في القليل من الماء واجهزة لغاية ماللبن يسخن .
2- اقوم بوضع السمنة علي الكنافة وابسها مع الكنافة حتي تتشرب كل الكنافة السمنة .
3- بعد مالبن يسخن بس اضع الكاسترد مع التقليب واقلب حتي يصبح بقوام ثقيل .
4- اضع نصف كمية الكنافة واضغط عليها جيدا واضع الكاسترد وافردة في المنتصف فقط .
5- ابعد عن الاطراف واضع باقي الكنافة واضغط عليها ممكن بايدي وممكن بصنية اصغر .
6- اقوم بوضعها في الفرن حتي تحمر واضع عليها الشربات بارد جدا والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق