صنية لحمة مفرومة بالخضار : الشيف نجلاء الشرشابى
المقادير :
كوب كوسة مبشورة
كوب جزر مبشور
1/2 كوب بقسماط
1/4 كيلو لحمة مفرومة
بصلو متوسطة مبشورة
2بيضة
ملح
قرفة
فلفل اسود
جنزبيل
الطريقة :
1- اضع الكوسة والجزر والبصل والبيض واللحمة والبقسماط والملح و الفلفل الاسود والقرفة والجنزبيل واخلطهم في الكبة .
2- اقوم بهن صنية واقوم بوضع الخلطة وافردها واقوم بتقسيمها بالسكين واضع علي الوجة القليل من الزيت وتدخل الفرن حتي تمام النضج.
المقادير :
كوب كوسة مبشورة
كوب جزر مبشور
1/2 كوب بقسماط
1/4 كيلو لحمة مفرومة
بصلو متوسطة مبشورة
2بيضة
ملح
قرفة
فلفل اسود
جنزبيل
الطريقة :
1- اضع الكوسة والجزر والبصل والبيض واللحمة والبقسماط والملح و الفلفل الاسود والقرفة والجنزبيل واخلطهم في الكبة .
2- اقوم بهن صنية واقوم بوضع الخلطة وافردها واقوم بتقسيمها بالسكين واضع علي الوجة القليل من الزيت وتدخل الفرن حتي تمام النضج.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق