--> طريقة عمل البفتيك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحوم / المطبخ / طريقة عمل البفتيك / ع قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البفتيك

بفتيك / نجلاء الشرشابي

المقادير :
لحم  بفتيك شرائح
ماء بصل
بقسماط
بيض
دقيق
ملح
فلفل اسود

الطريقة :

1- اضع ماء البصل والملح والفلفل واقلبهم كويس جدا .

2- ادق تاني البفتيك واعمل فية تقطيعات بسيطة .

3- اضع اللحم في التتبيلة وممكن اضيف اي توابل حباها .

4- اضع البفتيك في الدقيق والبيض والبقسماط مع الضغط عليها جيدا .

5- احضر طبق واضع كل الكمية واغطيهم واضعهم في الفليزر لمدة ساعة واطلعها علي القلي والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top