بفتيك / نجلاء الشرشابي
المقادير :
لحم بفتيك شرائح
ماء بصل
بقسماط
بيض
دقيق
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع ماء البصل والملح والفلفل واقلبهم كويس جدا .
2- ادق تاني البفتيك واعمل فية تقطيعات بسيطة .
3- اضع اللحم في التتبيلة وممكن اضيف اي توابل حباها .
4- اضع البفتيك في الدقيق والبيض والبقسماط مع الضغط عليها جيدا .
5- احضر طبق واضع كل الكمية واغطيهم واضعهم في الفليزر لمدة ساعة واطلعها علي القلي والف هنا .
المقادير :
لحم بفتيك شرائح
ماء بصل
بقسماط
بيض
دقيق
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع ماء البصل والملح والفلفل واقلبهم كويس جدا .
2- ادق تاني البفتيك واعمل فية تقطيعات بسيطة .
3- اضع اللحم في التتبيلة وممكن اضيف اي توابل حباها .
4- اضع البفتيك في الدقيق والبيض والبقسماط مع الضغط عليها جيدا .
5- احضر طبق واضع كل الكمية واغطيهم واضعهم في الفليزر لمدة ساعة واطلعها علي القلي والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق