فطير الطاسة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
3كوب دقيق
رشة ملح
ملعقة صغيرة سكر
ماء للعجن
سمن
الطريقة :
1- اقوم بعجن الدقيق والملح والسكر وانزل الماء حتي تتكون عجينة طريقة .
2- اقوم بتقسيمهم الي 3كرات واتركهم يرتاحو متغطيين وبعد ميرتاحو 1/2 ساعة .
3- اقوم بفردهم دائات نفس المقاس ادهن الاولي سمنة واضع الثانية ادهن حتي الثالثة ادهنها .
4- الفهم رول واقسمهم اتنين واضعهم في الثلاجة متغطيين واخرجهم اقسمهم الاجحام المناسبة .
5- وافردهم واحمرهم علي الطاسة ولازم يتغطو مع التقليب المستمر حتي يحمر لونة والف هنا .
المقادير :
3كوب دقيق
رشة ملح
ملعقة صغيرة سكر
ماء للعجن
سمن
الطريقة :
1- اقوم بعجن الدقيق والملح والسكر وانزل الماء حتي تتكون عجينة طريقة .
2- اقوم بتقسيمهم الي 3كرات واتركهم يرتاحو متغطيين وبعد ميرتاحو 1/2 ساعة .
3- اقوم بفردهم دائات نفس المقاس ادهن الاولي سمنة واضع الثانية ادهن حتي الثالثة ادهنها .
4- الفهم رول واقسمهم اتنين واضعهم في الثلاجة متغطيين واخرجهم اقسمهم الاجحام المناسبة .
5- وافردهم واحمرهم علي الطاسة ولازم يتغطو مع التقليب المستمر حتي يحمر لونة والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق