السقعة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
باذنجان
بطاطس
بصل
ثوم
طماطم
فلفل رومي
فلفل حار
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع الباذنجان والبطاطس الباذنجان يقطع بالطول ويبدر بالدقيق واقوم بقليهم ووضعهم علي مناديل مطبخ لتشرب الزيت.
2- اضع في الخلاط الطماطم والبصل والثوم والماء واقوم بخلطهم جيدا واضعهم في طاسة بالملح والفلفل الاسود حتي تتسبك .
3- اقوم بقلي الفلفل الرومي والفلفل الحار واقوم باحضار صنية واضع في القاع شرائح من البصل اضع البطاطس اولا والفلفل والفلفل الحار والباذنجان اخر حاجة واضع التسبيكة وادخلها الفرن والف هنا .
المقادير :
باذنجان
بطاطس
بصل
ثوم
طماطم
فلفل رومي
فلفل حار
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع الباذنجان والبطاطس الباذنجان يقطع بالطول ويبدر بالدقيق واقوم بقليهم ووضعهم علي مناديل مطبخ لتشرب الزيت.
2- اضع في الخلاط الطماطم والبصل والثوم والماء واقوم بخلطهم جيدا واضعهم في طاسة بالملح والفلفل الاسود حتي تتسبك .
3- اقوم بقلي الفلفل الرومي والفلفل الحار واقوم باحضار صنية واضع في القاع شرائح من البصل اضع البطاطس اولا والفلفل والفلفل الحار والباذنجان اخر حاجة واضع التسبيكة وادخلها الفرن والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق