--> طريقة عمل المسقعة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المسقعة / المطبخ / ع قد الايد / على قد الايد / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل المسقعة

السقعة / نجلاء الشرشابي

المقادير :
باذنجان
بطاطس
بصل
ثوم
 طماطم
فلفل  رومي
فلفل حار
ملح
فلفل اسود
زيت

الطريقة :

1- اقوم بتقطيع الباذنجان والبطاطس  الباذنجان يقطع بالطول ويبدر بالدقيق واقوم بقليهم  ووضعهم علي مناديل مطبخ لتشرب الزيت.

2- اضع  في الخلاط الطماطم والبصل والثوم  والماء واقوم بخلطهم جيدا واضعهم في طاسة بالملح والفلفل الاسود حتي تتسبك .

3- اقوم بقلي الفلفل الرومي والفلفل الحار واقوم باحضار صنية واضع في القاع شرائح من البصل  اضع البطاطس اولا والفلفل والفلفل الحار والباذنجان اخر حاجة واضع التسبيكة وادخلها الفرن والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top