كرواسون بالزبدة /نجلاء الشرشابي
المقادير :
كيلو دقيق
2كوب زبدة
3ملعقة خميرة
كوب لبن بودرة
ملعقة صغيرة ملح
ماء للعجن
الطريقة :
1- اضع الدقيق والسكر والملح والخميرة واللبن واعجن بماء حتي احصل علي عجينة طرية .
2- واتركها تختمر وبعد متختمر افردها واضع الزبدة في الداخل ولازم تكون الزبدة بدرجة حرارة المطبخ.
3- واطوي عليها العجين واغطيها وادخلها الفليزر ساعة وهكذا 5مرات وبعد معمل كده افردها واقطعها مثلثات .
4- احشيها الحشوة الي احبها جبنة لانشون او شيكولاتة او سجق اي حاجة تفضليها ممكن وتدهني الوجة بالبيض ويدخل الفرن حتي تمام النضج والف هنا .
المقادير :
كيلو دقيق
2كوب زبدة
3ملعقة خميرة
كوب لبن بودرة
ملعقة صغيرة ملح
ماء للعجن
الطريقة :
1- اضع الدقيق والسكر والملح والخميرة واللبن واعجن بماء حتي احصل علي عجينة طرية .
2- واتركها تختمر وبعد متختمر افردها واضع الزبدة في الداخل ولازم تكون الزبدة بدرجة حرارة المطبخ.
3- واطوي عليها العجين واغطيها وادخلها الفليزر ساعة وهكذا 5مرات وبعد معمل كده افردها واقطعها مثلثات .
4- احشيها الحشوة الي احبها جبنة لانشون او شيكولاتة او سجق اي حاجة تفضليها ممكن وتدهني الوجة بالبيض ويدخل الفرن حتي تمام النضج والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق