--> طريقة عمل الجلاش - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجلاش الحلو / الحلو / الحلويات / جلاش / صنية الجلاش / على قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الجلاش

صنية الجلاش الشيف / نجلاء الشرشابى


المقادير :
جلاش
سمنة سايحة
جوز هند
زبيب
فول سوداني

الشربات :
رشة ملح لمون
2كوب سكر
2كوب ماء
ماء ورد

الطريقة :
1- اضع في حلة علي النار الماء والسكر ورشة ملح ليمون  واتركة علي النار 1/4 ساعة يغلي وبعد ميبرد اضع ملعقة صغيرة ماء ورد
2- في صنية وادهنها سمنة واضع نص ورقة وادهنها سمنة واضع النص التاني وادهنها سمنة
3- واضع ورقة اخري وادهن بين كل ورقة وورقة سمنة مرة بالطول ومرة بالعرض حتي احضل علي 1/2 ورقة الجلاش
4- اضع جوز الهند والزبيب والفول واطبق بواقي الورق الي في الصنية واضع  نص الورقة الباقية نفس اللي عملناة في الاول  وادهن سمنة واضع النص الثاني وادهنها سمنة واقطعها بالسكينة  سمبوكسات وادخلها الفرن واول متحمر انزل عليها الشربات بارد

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top