--> طريقة عمل كفتة اﻷرز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الطبخ / المطبخ / على قد الايد / كفتة ارز / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كفتة اﻷرز

طريقة تحضير كفتة الارز الشيف / نجلاء الشرشابى


المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
كوب من دقيق الارز
بصلو وسط مبشورة
كوب بقدونس وشبت
كزبرة خضراء
4 فص ثوم مهروس
ملعقة صغيرة بهارات
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي

الطريقة :
1- اضع البصل والثوم في الكبة يتفرمو جيدا واضع الخضروات وافرم
2- اقوم بعد ذلك بوضع الدقيق واللحمة المفرومة والتوابل والملح والفلفل واخلط تاني حتي يمتزجو
3- اقوم بتسخين الزيت واضع الكفتة حتي تصبح بسوي جيد واقوم بتقديمها مع خضرة والف هنا 

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top