طريقة تحضير كفتة الارز الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
كوب من دقيق الارز
بصلو وسط مبشورة
كوب بقدونس وشبت
كزبرة خضراء
4 فص ثوم مهروس
ملعقة صغيرة بهارات
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي
الطريقة :
1- اضع البصل والثوم في الكبة يتفرمو جيدا واضع الخضروات وافرم
2- اقوم بعد ذلك بوضع الدقيق واللحمة المفرومة والتوابل والملح والفلفل واخلط تاني حتي يمتزجو
3- اقوم بتسخين الزيت واضع الكفتة حتي تصبح بسوي جيد واقوم بتقديمها مع خضرة والف هنا
المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
كوب من دقيق الارز
بصلو وسط مبشورة
كوب بقدونس وشبت
كزبرة خضراء
4 فص ثوم مهروس
ملعقة صغيرة بهارات
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي
الطريقة :
1- اضع البصل والثوم في الكبة يتفرمو جيدا واضع الخضروات وافرم
2- اقوم بعد ذلك بوضع الدقيق واللحمة المفرومة والتوابل والملح والفلفل واخلط تاني حتي يمتزجو
3- اقوم بتسخين الزيت واضع الكفتة حتي تصبح بسوي جيد واقوم بتقديمها مع خضرة والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق