الكنافة البلدي / نجلاء الشرشابي
المقادير :
2كوب دقيق
كوب نشا
1/2 كوب زيت
رشة ملح
2كوب ماء
الطريقة :
1- اضع الدقيق والنشا ورشة الملح والزيت والماء واخلطهم جيدا.
2- اقوم بتركها ترتاح وبعدين ممكن اضعها في كيس حلواني اكون فتحاة بخلة.
3- اسخن طاسة كويس جدا وابدء انزل علي الطاسة وانزل الي يستوي علي فوطة .
المقادير :
2كوب دقيق
كوب نشا
1/2 كوب زيت
رشة ملح
2كوب ماء
الطريقة :
1- اضع الدقيق والنشا ورشة الملح والزيت والماء واخلطهم جيدا.
2- اقوم بتركها ترتاح وبعدين ممكن اضعها في كيس حلواني اكون فتحاة بخلة.
3- اسخن طاسة كويس جدا وابدء انزل علي الطاسة وانزل الي يستوي علي فوطة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق