--> طريقة عمل الكنافة البلدي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الكنافة البلدي / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الكنافة البلدي

الكنافة البلدي / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
2كوب دقيق
كوب نشا
1/2 كوب زيت
رشة ملح
2كوب ماء

الطريقة :
1- اضع الدقيق والنشا ورشة الملح والزيت والماء  واخلطهم جيدا.

2- اقوم بتركها ترتاح  وبعدين ممكن اضعها في كيس حلواني اكون فتحاة بخلة.

3- اسخن طاسة كويس جدا وابدء انزل علي الطاسة وانزل الي يستوي علي فوطة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top