كشك المظ الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
2 كوب شوربة
بصلة مبشورة
ثوم مفروم
كوب زبادي
كوب لبن
1/2 كوب دقيق
زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزبادي والدقيق وانزل معاهم اللبن
2- حلة علي النار واضع فيها الشوربة وانزل معاها الثوم وابدا انزل الخليط علي الشوربة لغاية متغلي
3- طاسة علي النار واحط شوية من الزيت واضع البصل واحمرها غامق
4- اقوم بتقديمها في اطباق واضع عليها البصل .
المقادير :
2 كوب شوربة
بصلة مبشورة
ثوم مفروم
كوب زبادي
كوب لبن
1/2 كوب دقيق
زيت
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزبادي والدقيق وانزل معاهم اللبن
2- حلة علي النار واضع فيها الشوربة وانزل معاها الثوم وابدا انزل الخليط علي الشوربة لغاية متغلي
3- طاسة علي النار واحط شوية من الزيت واضع البصل واحمرها غامق
4- اقوم بتقديمها في اطباق واضع عليها البصل .
الخطوات بالفيديو ...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق