الجبنة المونزاريلا / نجلاء الشرشابي
المقادير :
لبن
ملح ليمون
الطريقة :
1- اقوم بترك اللبن يوم كامل بدون غليان في مكان دافيء واغطية .
2- بعد المرحلة دي اقوم بوضع ملح الليمون وادوبو مع اللبن .
3- اضع اللبن علي النار ولازم يكون تحت الحلة شبياطة .
4- اقلب ومقفش عن التقليب لغاية ماللبن يفصل الجبنة هتتكون افضل المها علي جمب .
5- افضل الم فيها ومقفش لغاية مالمية تسخن كل متكون سخنة بتساعد الجبنة انها تكون ماطة .
6- بخرجها واشكلها كور واغلفها واضعها في الفليزر ساعة وبعد كده استخدمها في اي حاجة.
المقادير :
لبن
ملح ليمون
الطريقة :
1- اقوم بترك اللبن يوم كامل بدون غليان في مكان دافيء واغطية .
2- بعد المرحلة دي اقوم بوضع ملح الليمون وادوبو مع اللبن .
3- اضع اللبن علي النار ولازم يكون تحت الحلة شبياطة .
4- اقلب ومقفش عن التقليب لغاية ماللبن يفصل الجبنة هتتكون افضل المها علي جمب .
5- افضل الم فيها ومقفش لغاية مالمية تسخن كل متكون سخنة بتساعد الجبنة انها تكون ماطة .
6- بخرجها واشكلها كور واغلفها واضعها في الفليزر ساعة وبعد كده استخدمها في اي حاجة.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق