--> صنية بطاطس باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / صنية بطاطس باللحمة المفرومة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

صنية بطاطس باللحمة المفرومة

 صنية بطاطس باللحمة المفرومة  / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
بطاطس مسلوقة ومهروسة
لحمة مفرومة معصجة 
فلفل رومي 
ملح فلفل اسود
للبشاميل :
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة دقيق
بيضة 
ملعقة سمنة 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- حلة علي النار اضع السمنة واضع الدقيق واقلبهم مع بعض حتي يصفر الدقيق .

2- انزل اللبن مرة واحدة ويكون بارد واقلب حتي يعمل قوام واحضر بولة اضع البطاطس واللحمة .

3- واقلبهم واضع الفلفل الرومي والقليل من البشاميل واقلبهم مع بعض كويس جدا .

4- واضع الخليط في صنية واضع البيضة علي باقي خليط البشاميل وملح وفلفل واقلبهم واضعهم علي الوجة وادخلها الفرن والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top