صنية بطاطس باللحمة المفرومة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
بطاطس مسلوقة ومهروسة
لحمة مفرومة معصجة
فلفل رومي
ملح فلفل اسود
للبشاميل :
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة دقيق
بيضة
ملعقة سمنة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع السمنة واضع الدقيق واقلبهم مع بعض حتي يصفر الدقيق .
2- انزل اللبن مرة واحدة ويكون بارد واقلب حتي يعمل قوام واحضر بولة اضع البطاطس واللحمة .
3- واقلبهم واضع الفلفل الرومي والقليل من البشاميل واقلبهم مع بعض كويس جدا .
4- واضع الخليط في صنية واضع البيضة علي باقي خليط البشاميل وملح وفلفل واقلبهم واضعهم علي الوجة وادخلها الفرن والف هنا .
المقادير :
بطاطس مسلوقة ومهروسة
لحمة مفرومة معصجة
فلفل رومي
ملح فلفل اسود
للبشاميل :
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة دقيق
بيضة
ملعقة سمنة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع السمنة واضع الدقيق واقلبهم مع بعض حتي يصفر الدقيق .
2- انزل اللبن مرة واحدة ويكون بارد واقلب حتي يعمل قوام واحضر بولة اضع البطاطس واللحمة .
3- واقلبهم واضع الفلفل الرومي والقليل من البشاميل واقلبهم مع بعض كويس جدا .
4- واضع الخليط في صنية واضع البيضة علي باقي خليط البشاميل وملح وفلفل واقلبهم واضعهم علي الوجة وادخلها الفرن والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق