--> طريقة عمل الكبيبة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الطبخ / الكبيبه / اللحوم / المطبخ / على قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الكبيبة

طريقة تحضير الكبيبة الشيف /  نجلاء الشرشابى


المقادير :
1/2 كيلو برغل منقوع
1/2 كيلو لحمة مفرومة
بصلة كبيرة مبشورة
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
زيت

الطريقة :
1- اضع في الكبة البرغل والقليل من الماء واقوم بعجن البرغل جيدا حتي يصبح عجينة
2- اضع بعدذلك نصف كمية اللحمة واقوم بفرمهم سويا حتي يندمجومع التقليب الدائم
3- بعد عجن البرغل واللحمة المفرومة اضعهم في الثلاجة نصف ساعة
4- اقوم بتعصيج اللحمة المتبقية  واقوم باخذ قطع من خلطة البرغل واللحمة واعمل دايرة واضع اللحمة المفرومة  واقفل عليها واكور وهكذا
5- اضع الطاسة علي النار واضع الزيت للقلي  غزير وبعد نفاذ الكمية كلها اقوم بقليها وامزعها من الزيت واقدمها والف هنا

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top