بلح الشام الشيف / نجلاء الشرشابى
المقادير :
كوب الا ربع من الماء
كوب دقيق
ربع كوب زيت
3بيضات
رشة ملح
فانيليا
زيت للقلي
شربات
الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة علي النار اضع الماء والزيت حتي يسخن واقوم بتنزيل الدقيق ورشة الملح مع التقليب حتي يندمجو
2- اقوم بازالتة من علي النار حتي يهدا اضع علي البيض الفانيليا وانزل ببيضة بيضة واقلب حتي اضع الكمية كلها
3- لازم يختفي البيض خالص من العجينة واضع العجينة في كيس حلواني بقمع مناسب لبلح الشام
4- اقوم بوضع الزيت علي النار ولازم يكون بارد ابدا انزل العجين بالقمع بحجم معقول واتركة حتي يسخن الزيت معه ويستوي بلح الشام
5- وبعد ميبصبح باللون الذهبي اقوم انزلو علي الشربات علي طول والشربات بارد والف هنا
المقادير :
كوب الا ربع من الماء
كوب دقيق
ربع كوب زيت
3بيضات
رشة ملح
فانيليا
زيت للقلي
شربات
الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة علي النار اضع الماء والزيت حتي يسخن واقوم بتنزيل الدقيق ورشة الملح مع التقليب حتي يندمجو
2- اقوم بازالتة من علي النار حتي يهدا اضع علي البيض الفانيليا وانزل ببيضة بيضة واقلب حتي اضع الكمية كلها
3- لازم يختفي البيض خالص من العجينة واضع العجينة في كيس حلواني بقمع مناسب لبلح الشام
4- اقوم بوضع الزيت علي النار ولازم يكون بارد ابدا انزل العجين بالقمع بحجم معقول واتركة حتي يسخن الزيت معه ويستوي بلح الشام
5- وبعد ميبصبح باللون الذهبي اقوم انزلو علي الشربات علي طول والشربات بارد والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق