--> طريقة عمل لانشون اللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الطبخ / اللحوم / المطبخ / على قد الايد / لانشون اللحمة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل لانشون اللحمة

لانشون اللحم / نجلاء الشرشابي


المقادير :
1/4 كيلو لحمة مفرومة
كوب زيت
1/2 كوب دقيق
5 بيض
4 مكعب مرق
4مثلث جبن مثلثات
ملعقة كبيرة بابريكا
ملعقة كبيرة بصل بودر
1/2ملعقة كبيرة ثوم بودر
1/2 ملعقة صغيرة قرفة
1/2 ملعقة صغيرة زنجبيل
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اقوم بوضع المثلثات والمرقة والدقيق والزيت في الكبة واقوم بخلطهم حتي التجانس.

2- اقوم بوع البيض والملح والفلفل والبهارات الموجودة كلها واضرب تاني حتي التجانس .

3- ابدا اضيف اللحمة شوية شوية مع الضرب  واقوم بتعبئتة في كيس طويل مثل اكياس البوظة .

4- اقوم بوضعة في ماء مغلي وبعد النضج يوضع في الثلاجة لمدة يوم ويقطع والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top