لانشون اللحم / نجلاء الشرشابي
المقادير :
1/4 كيلو لحمة مفرومة
كوب زيت
1/2 كوب دقيق
5 بيض
4 مكعب مرق
4مثلث جبن مثلثات
ملعقة كبيرة بابريكا
ملعقة كبيرة بصل بودر
1/2ملعقة كبيرة ثوم بودر
1/2 ملعقة صغيرة قرفة
1/2 ملعقة صغيرة زنجبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع المثلثات والمرقة والدقيق والزيت في الكبة واقوم بخلطهم حتي التجانس.
2- اقوم بوع البيض والملح والفلفل والبهارات الموجودة كلها واضرب تاني حتي التجانس .
3- ابدا اضيف اللحمة شوية شوية مع الضرب واقوم بتعبئتة في كيس طويل مثل اكياس البوظة .
4- اقوم بوضعة في ماء مغلي وبعد النضج يوضع في الثلاجة لمدة يوم ويقطع والف هنا .
المقادير :
1/4 كيلو لحمة مفرومة
كوب زيت
1/2 كوب دقيق
5 بيض
4 مكعب مرق
4مثلث جبن مثلثات
ملعقة كبيرة بابريكا
ملعقة كبيرة بصل بودر
1/2ملعقة كبيرة ثوم بودر
1/2 ملعقة صغيرة قرفة
1/2 ملعقة صغيرة زنجبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع المثلثات والمرقة والدقيق والزيت في الكبة واقوم بخلطهم حتي التجانس.
2- اقوم بوع البيض والملح والفلفل والبهارات الموجودة كلها واضرب تاني حتي التجانس .
3- ابدا اضيف اللحمة شوية شوية مع الضرب واقوم بتعبئتة في كيس طويل مثل اكياس البوظة .
4- اقوم بوضعة في ماء مغلي وبعد النضج يوضع في الثلاجة لمدة يوم ويقطع والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق