--> طريقة عمل كفتة الجمبري - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / علي قد الايد / كفتة جمبري / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كفتة الجمبري

كفتة الجمبري / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
1/2 كيلو جمبري
كوب ارز مطحون
شبت
بقدونس
كزبرة خضراء
بصل مفروم
ثوم مفروم
فلفل حار
ملح
فلفل اسود
كمون
زيت للقلي
الصلصة :
عصير طماطم
ثوم
ملح
فلفل اسود
كمون
زيت

الطريقة :
1- اضع في الكبة الرز اخلط الارز حتي يصبح بودرة.

2- اضع  الخضروات مع الارز ولازم يطحنو كويس جدا جدا.

3- اقوم بوضع البصل والثوم  واحن كويس جدا واضع الجمبري ضربة بسيطة واقفل.

4- اضع الملح والفلفل والكمون واقلبهم مع بعض واقوم بتشكيلها وتركها ترتاح.

5- اقوم  بوضع زيت علي النار واضع الثوم واضع العصير يتسبك واضع كمون وملح وفلفل.

6- اقلي نص كمية الكفتة واضع الباقي في الصلصة و1/2 ساعة واقفل عليها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top