--> طريقة عمل الكاتشاب - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكاتشاب / المطبخ / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الكاتشاب

الكاتشاب / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
2كيلو طماطم حمرة 
1/4كوب سكر
1/4 كوب خل
4 فص ثوم
بصلة متوسطة 
2ملعقة كبيرة نشا
ملعقة صغيرة ملح

الطريقة :
1- اضع حلة علي النار اضع الطماطم والبصل والثوم واوطي واتركهم لينضجو جميعا .

2- بعد سوا الطماطم اتركها تهدء واضعها في الخلاط وافرمها وارجعها ع النار تاني .

3- واضع النشا والسكر والخل والملح واقلبهم حتي يثقل واتركها تهدء واعبيها في برطمانات ف الثلاجة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top