--> سمبوسه باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الطبخ / اللحمه المفرومه / اللحوم / المطبخ / سمبوسه / على قد الايد / نجلاء الشرشابى

سمبوسه باللحمة المفرومة

سمبوسه باللحمة المفرومة الشيف / نجلاء الشرشابى


المقادير :
كوب دقيق
/ كوب زيت
ملعقة صغيرة خميرة
رشة ملح
رشة سكر
ماء للعجن
الحشو :
/ كيلو لحمة مفرومة
فلفل رومي
بصل
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل

الطريقة :
1- اقوم بعمل العجين اضع الدقيق والملح والسكر والخميرة واقوم بعجنهم بالماء حتي تصبح عجينة طرية
2- اترك العجينة لتختمر ساعة واقوم بوضع طاسة علي النار اقوم بوضع زيت وبصلة وادبلها
3- اضع قطع الفلفل الرومي وادبلها مع البصل واضع اللحمة والملح والفلفل والقرفة والجنزبيل
4- اقلبها حتي يتغير لونها وتصبح جاهزة  وبعد تخمر العجينة افردها واقطعها دوائر واقوم بحشوها وغلقها مثل القطايف وقليها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top