--> طريقة عمل البسبوسة بالقشطة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / بسبوسة بالقشطة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البسبوسة بالقشطة

البسبوسة بالقشطة / نجلاء الشرشابي 

المقادير :
2كوب سميد
1/2كوب زبادي
1/2 كوب زيت
1/2 كوب سكر
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
3ملعقة كبيرة جوز هند مبشور
لبن للعجن
للحشو:
كوب لبن
كوب قشطة
3ملعقة كبيرة نشا
للتزيين :
قشطة
سوداني
شربات :
2كوب سكر 
2كوب ماء 
1/2 عصير ليمونة 

الطريقة :
1- اضع  النشا في اللبن واقلبهم كويس واحطهم علي النار واضع القشطة واقلب حتي يتغير القوام واتركة يهدء .

2- اقوم بوضع السميد والبيكينج بودر والسكر وجوز الهند واقلبهم واضع الزبادي والزيت ولو احتاجت لبن اخط .

3- اقوم بعجنها براحة ومش كتير ولازم تكون ماسكة نفسها مش سايحة احضر صنية وادهنها واضع نص كمية البسبوسة .

4- اقوم بوضع القشطة واقوم بوضع باقي البسبوسة وادخلها الفرن عندما تنضج اضع الشربات سخن والبسبوسة سخنة واغطيها .

5- وازينها بالقشطة والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top