الهريسة /نجلاء الشرشابي
المقادير :
كوب سمنة سايحة
كوب جوز هند
كوب دقيق سميد
كوب دقيق
كوب سكر
كوب ماء
ملعقة كبيرة بكينج بودر
الشربات :
2كوب سكر
2كوب ماء
1/2 عصير ليمونة
ملعقتين سمنة
الطريقة :
1- اضع السمنة واضع السكر واقلبهم مع بعض واضع جوز الهند والسميد والدقيق والسكر والبيكينج بودر.
2- واقلبهم واضع كوب من الماء واقلبها وانزلها في صنية مدهونة سمنة او طحينة وتدحل الفرن علي درجة حرارة 180 درجة .
3- اطلعها واعطيها كوب فقط من العسل البارد واغطيها عشان تكون طرية لو عاوزاها ناشفة سبيها متغطيهاش.
المقادير :
كوب سمنة سايحة
كوب جوز هند
كوب دقيق سميد
كوب دقيق
كوب سكر
كوب ماء
ملعقة كبيرة بكينج بودر
الشربات :
2كوب سكر
2كوب ماء
1/2 عصير ليمونة
ملعقتين سمنة
الطريقة :
1- اضع السمنة واضع السكر واقلبهم مع بعض واضع جوز الهند والسميد والدقيق والسكر والبيكينج بودر.
2- واقلبهم واضع كوب من الماء واقلبها وانزلها في صنية مدهونة سمنة او طحينة وتدحل الفرن علي درجة حرارة 180 درجة .
3- اطلعها واعطيها كوب فقط من العسل البارد واغطيها عشان تكون طرية لو عاوزاها ناشفة سبيها متغطيهاش.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق