--> طريقة عمل الهريسة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الحلويات / الهريسة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الهريسة

الهريسة /نجلاء الشرشابي 

المقادير :
كوب سمنة سايحة
كوب جوز هند 
كوب دقيق سميد
كوب دقيق
كوب سكر 
كوب ماء
ملعقة كبيرة بكينج بودر 
الشربات :
2كوب سكر 
2كوب ماء
1/2 عصير ليمونة 
ملعقتين سمنة 

الطريقة :
1- اضع السمنة واضع السكر واقلبهم مع بعض واضع جوز الهند والسميد والدقيق والسكر والبيكينج بودر.

2- واقلبهم واضع كوب من الماء واقلبها وانزلها في صنية مدهونة سمنة او طحينة وتدحل الفرن علي درجة حرارة 180 درجة .

3- اطلعها واعطيها كوب فقط من العسل البارد واغطيها عشان تكون طرية لو عاوزاها ناشفة سبيها متغطيهاش.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top