بطاطس بورية باللحمة / نجلاء الشرشابي
المقادير :
بطاطس مسلوقة ومهروسة
ثوم مفروم
كمون
لحمة مفرومة معصجة
جبنة رومي
مونزاريلا
ملح
فلفل اسود
ملعقة كبيرة زبدة
الطريقة :
1- اضع البطاطس مع الزبدة والثوم والملح والفلفل والكمون .
2- اخلط كل المكونات مع بعض واحضر صنية ادهنها زبدة وابطنها بالبقسماط.
3- اضع نص كمية البطاطس وافردها اضع اللحمة وابدا انزل الباقي بس مضغطش عليها .
4- اقطعها واضع الرومي واضغط بسيط والمونزاريلا اوزعها وادخلها الفرن اتمام النضج .
المقادير :
بطاطس مسلوقة ومهروسة
ثوم مفروم
كمون
لحمة مفرومة معصجة
جبنة رومي
مونزاريلا
ملح
فلفل اسود
ملعقة كبيرة زبدة
الطريقة :
1- اضع البطاطس مع الزبدة والثوم والملح والفلفل والكمون .
2- اخلط كل المكونات مع بعض واحضر صنية ادهنها زبدة وابطنها بالبقسماط.
3- اضع نص كمية البطاطس وافردها اضع اللحمة وابدا انزل الباقي بس مضغطش عليها .
4- اقطعها واضع الرومي واضغط بسيط والمونزاريلا اوزعها وادخلها الفرن اتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق