راس العبد / نجلاء الشرشابي
المقادير :
3/4 كوب سكر
3/4 كوب كاكاو
كوب دقيق سميد
فانيليا
2كوب لبن
كوب جوز هند
زبيب
زبدة
الطريقة :
1- طاسة علي الناتر واضع السكر والكاكاو والدقيق وجوز الهند والفانيليا والزبدة .
2- اضع اللبن واقلبهم مع بعض واضعهم علي النار مع التفليب المستمر حتي يتغير القوام وتمسك.
3- اقوم بانزالها في طبق وتركها تبرد واقوم بتكوريها في جوز هند او تركها في طبق واضع جوز هند وزبيب .
المقادير :
3/4 كوب سكر
3/4 كوب كاكاو
كوب دقيق سميد
فانيليا
2كوب لبن
كوب جوز هند
زبيب
زبدة
الطريقة :
1- طاسة علي الناتر واضع السكر والكاكاو والدقيق وجوز الهند والفانيليا والزبدة .
2- اضع اللبن واقلبهم مع بعض واضعهم علي النار مع التفليب المستمر حتي يتغير القوام وتمسك.
3- اقوم بانزالها في طبق وتركها تبرد واقوم بتكوريها في جوز هند او تركها في طبق واضع جوز هند وزبيب .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق